2022 m. kovo 2 d., trečiadienis

Mes mylim Lietuvą

Bibliotekoje „Žalioji pelėda“ atidaryta Panevėžio lopšelio-darželio „Pušynėlis“ ugdytinių ir jų tėvelių darbų paroda „Mes mylim Lietuvą“. Paroda skiriama Kovo 11. Darbuose vaikų vardų pirmosios raidės puoštos tautiniais elementais. 

Darbelius kūrė darželio grupės: „Drugelių“, mokytoja Ernesta Bedulė; „Smalsučių“, mokytoja metodininkė Jurgita Pociuvienė; „Linksmučių“, vyresnioji mokytoja Audrutė Charlapavičienė; „Skruzdėlyčių“, mokytoja ekspertė Jolanta Aleknavičiūtė – ji ir parodos kuratorė. 

O štai lopšelio-darželio „Pušynėlis“ priešmokyklinio amžiaus vaikų iš „Drugelių“ grupės mintys, išsakytos mokytojai Ernestai Bedulei. 

„Vaikai viską mato, viską girdi. Jie žino, kad šiuo metu Ukraina gina savo Laisvę, kaip visai neseniai ją gynė Lietuvos žmonės. Mūsų vaikai supranta, kaip svarbu yra vienybė ir draugystė, ir netiesa, kad jei esi mažas negali nieko. Vaikai gali. Vaikai, kartu su tėvais, išreiškė savo meilę ir palaikymą savo darbais.


Gera turėti draugų. Vaikai žino – Ukraina mūsų draugė, o draugus visada reikia palaikyti. Visa širdimi, visomis mintimis mūsų vaikai siunčia palaikymą Ukrainos vaikams. 

 Laisvė žydi, Laisvė šviečia. Slava Ukraini!“    

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą